375

MARIA STENZ

HVOR ER ALLE DRØMMENE DU DRØMTE…………….

 

Maria Stenz er i den kommende tid på vej ud i landet for at optræde med sin akkompagnatør JAKOB STENZ under navnet: STENZ & SØN. Eller CIRKUZ STENZ som de også kalder sig. MARIA STENZ har udvalgt en række sange og fortællinger, som har haft betydning for hende og hendes publikum gennem et langt liv og en markant karriere.
Det er en bred vifte af både danske viser og evergreens. Ørehængere, som publikum kan synge med på, krydret med sjove, gode historier og spontane indfald.

Maria bruger sin lange erfaring – og mange spændende og rørende oplevelser på scenen som afsæt til at skabe et både under- holdende og bevægende sjov. Med dramatisk sans, nærvær og humor leveres tekster af Benny Andersen-Halfdan Rasmussen- Poul Henningsen, Georges Brassens, Marlene Dietrich, Jaques Brel. Man vil kunne nikke genkendende til f. eks. Night & Day, Smile, Fly me to the Moon, Samarkand, for ikke at forglemme Vera Lynn’s "We’ll meet again".

Og så bliver man selvfølgelig heller ikke snydt for "Hvor er alle drømmene du drømte" eller "Goddag og Farvel" som var og fortsat er sange, som de fleste danskere nyder at nynne med på. Sangene og anekdoterne rammes ind af udvalgte historier af HC. Andersen og J.H. Wessel, hvor Maria’s mange års erfaring som fortæller og skuespiller fremkalder både smil, latter og tårer hos tilskuerne. Maria akkompagneres på klaver af sin søn, Jakob Stenz.

DET ER SANGE FRA & TIL HJERTET